Maak eenvoudig verbinding met toonaangevende technologische diensten voor advertenties in categorieën zoals creatieve kwaliteitcontrole, advertentie identiteit en meer.

Activeer moeiteloos services om uw bedrijf te laten groeien.

Voordelen van Connections Marketplace

Cut tech tax

Handig

Blader door al onze leveranciers in één gebruiksvriendelijke marktplaats.

Eenvoudige technische installatie

Werkt met uw bestaande APS-integratie en vereist geen extra ontwikkelwerk.

Real transparency
Cut tech tax

Ondersteuning en optimalisatie

APS-klantenondersteuning, integratiebewaking en doorlopende optimalisatieservices.

Aan de slag gaan is snel en eenvoudig

1

Blader door leveranciers.

2

Aanvraag indienen.

3

Activeren.

Ik vind het geweldig dat APS Connections Marketplace al deze externe leveranciers van advertentietechnologie onder één dak heeft gebracht. Wij konden verbinding maken met vier nieuwe services zonder nieuw technisch werk.

Jonathan Penn: SVP Revenue, Livingly Media

Veelgestelde Vragen

Wat is de APS Connections Marketplace?

Connections Marketplace is een marktplaats voor diensten waar uitgevers gemakkelijk leveranciers in belangrijke categorieën kunnen beoordelen en testen, zonder dat er technisch werk nodig is. Connections Marketplace biedt leveranciers die uitgevers kunnen helpen hun advertenties en gebruikerservaring te verbeteren.

Hoe krijg ik toegang tot Connections Marketplace?

Huidige APS-uitgevers hebben toegang tot Connections Marketplace via de APS-portal. Als je momenteel niet bent geïntegreerd met APS, neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Welke soorten leveranciers zijn er op de markt?

Onze huidige leverancierscategorieën omvatten creatieve kwaliteitcontrole en advertentie-identiteit. Wij blijven ons aanbod van leveranciers en servicecategorieën uitbreiden, dus wij raden u aan regelmatig terug te komen.

Welke leverancierscategorieën worden overwogen?

Wij verzamelen proactief feedback van uitgevers en geven prioriteit aan de categorieën die onze uitgevers de meeste waarde bieden.

Wat kost deelname aan Connections Marketplace?

Er zijn geen APS-kosten om te integreren met leveranciers via Connections Marketplace. Afhankelijk van de service kunnen bepaalde leverancierskosten van toepassing zijn, en deze kunnen per leverancier verschillen.