Unified Ad Marketplace

Verbeter uw inkomsten met één eenvoudige integratie van server-naar-server header bidding. Krijg toegang tot de unieke demand van Amazon en SSP’s.

Uniek en verenigd Demand

Wij combineren unieke productadvertenties van Amazon en demand van SSP’s. Alle bieders concurreren op gelijke en transparante wijze.

Unique and unified demand
Simple server side integration

Eenvoudige server-side integratie

Eén integratie verbindt u met alle kopers. Stel met een paar klikken automatisch de line items op de advertentieserver in.

Eén overeenkomst, één uitbelating

Krijg toegang tot alle demand met één klikovereenkomst. Wij combineren alle inkomsten en sturen u één betaling in slechts 60 dagen.

One contract, one check
Improved user experience

Verbeterde gebruikerservaring

Krijg toegang tot advertenties van Amazon en SSP’s. Verminder de laadtijd met één advertentieoproep naar onze server.

Onze totale omzet steeg met 20% na de integratie met Unified Ad Marketplace. De eCPM van Unified Ad Marketplace is 14% hoger dan onze op één na hoogste bieder. Daarnaast zagen wij zelfs een stijging in eCPM van andere bieders.

Ian Cohen: EVP of Business Operations, Brainjolt

Het team was verrast door de eenvoud en snelheid van de integratie van Unified Ad Marketplace. Het beste gedeelte van de integratie is de hoge CPM’s, dankzij het enorme advertentiebudget van Amazon.

James Kober: Sr. Director, Ad Product and Technology, Newsday

Het gehele installatieproces duurde slechts 1 uur en ik ben blij dat ik geen technici nodig had!

Justin Ward: Owner, Beatnik Media

Als nieuwsorganisatie is advertentiekwaliteit een prioriteit voor ons. Unified Ad Marketplace biedt advertenties van hoge kwaliteit en de CPM’s zijn een van de sterkste van al onze bieders.

 

Mark Stallings: Manager of Digital Operations, Daily Herald

Volg deze eenvoudige stappen nadat u een uitnodiging hebt ontvangen.

Follow these simple steps after you

Op zoek naar productinformatie? Maak een account aan om meer te weten te komen.

Een uitnodiging is vereist.

VEELGESTELDE VRAGEN

Wat is er nodig om Unified Ad Marketplace (UAM) te gebruiken?

Unified Ad Marketplace is een service die alleen op uitnodiging beschikbaar is. Over het algemeen is UAM bedoeld voor webuitgevers die hun site rechtstreeks of exclusief vertegenwoordigen en Google Ad Manager (voorheen DoubleClick for Publishers of DFP) als hun advertentieserver gebruiken.

Wie zijn de bieders op UAM?

De Amazon DSP en een aantal SSP’s (Supply Side Platforms) zijn bieders op UAM, waaronder district m, OpenX, Pubmatic, Oath, Magnite (fka Rubicon), Verizon, Index Exchange en Smaato. Wij integreren altijd nieuwe demand partners, en deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt.

Welke advertentie-indelingen worden ondersteund?

UAM levert verschillende soorten advertentiemateriaal, zoals productadvertenties van Amazon en advertenties van externe adverteerders.

  • Desktop: 728×90, 300×250, 160×600, 300×600, 970×250
  • Mobiel: 300×250, 320×50
  • Tablet: 728×90, 300×250, 160×600, 300×600, 970×250

Welke geografische gebieden worden ondersteund?

Met UAM kunnen uitgevers over de hele wereld inkomsten genereren met hun verkeer. De grootte van de vraag van adverteerders kan per land verschillen.

Kan ik UAM naast andere header bidding oplossingen gebruiken?

Ja, UAM werkt samen met andere header bidding oplossing of wrappers. Het UAM JavaScript moet buiten andere wrappers voor header bidding worden geplaatst.

Hoe worden line items ingesteld in Google Ad Manager (DFP)?

UAM vraagt toegang tot uw DFP-account en stelt automatisch line items in met uw toestemming. De nieuwe order en line items die voor UAM zijn gepusht, hebben geen invloed op bestaande orders of line items.

Hoe ga ik aan de slag met UAM?

  1. Maak een account aan met de code en de goedgekeurde site in de uitnodigingsmail. Als u geen uitnodigingsmail hebt ontvangen, kijk dan hier of u in aanmerking komt.
  2. Stel uw DFP-account in met een UAM-bestelling en line items zodat DFP UAM-biedingen kan ontvangen. Wij hebben deze stap geautomatiseerd met één klik.
  3. Integreer JavaScript in de kopgedeelte van uw pagina, zodat advertenties op uw pagina biedingen kunnen aanvragen bij UAM.
  4. Stel uw betalingsgegevens in zodat u betalingen kunt gaan ontvangen.

Welke overzichten is beschikbaar?

Overzichten omvat biedingsverzoeken, vertoningen en inkomsten met filters voor sites, advertentieruimten, formaten, prijspunten en apparaten.

Hoe word ik betaald?

UAM consolideert de inkomsten van alle bieders en voert één betaling uit op een netto-basis van 60 dagen. De inkomsten die in januari zijn verdiend na aftrek van belasting, worden bijvoorbeeld eind maart betaald als deze voldoen aan de minimale inkomstendrempel van USD $ 5.

Wat zijn de kosten voor het gebruik van UAM?

UAM brengt 10% transactiekosten in rekening van SSP-biedprijzen voordat een eersteprijsveiling wordt gehouden.

Ik heb een uitnodiging ontvangen waarin één goedgekeurde site wordt genoemd, maar ik bezit meer sites. Kan ik UAM op al mijn sites gebruiken?

Andere sites moeten ook hetzelfde beoordelingsproces ondergaan om te worden goedgekeurd. Maak eerst een account aan bij de goedgekeurde site en neem vervolgens contact met ons op met uw resterende sites.

Wat is het verschil tussen UAM en TAM?

UAM TAM
Contract met SSP’s Uitgevers ondertekenen een doorklikcontract met APS (Amazon Publisher Services) en APS tekent contracten met SSP’s. Uitgevers ondertekenen rechtstreeks contracten met elke SSP en ook met APS om toegang te krijgen tot het demand van Amazon.
Betalingen APS combineert alle inkomsten van Amazon en SSP’s en stuurt één maandelijkse betaling naar de uitgever. Elke SSP betaalt de uitgever rechtstreeks. APS betaalt de uitgever voor het demand van Amazon.
Header Bidding methode. Server-naar-server